Cautare

    WEBMAIL    |    Intranet    |    Site Map

 

 

22.12

Datele de Observarea Pământului oferă o mulțime de informații de care să beneficiem în viața noastră de zi cu zi.

Mai Mult
21.12

ESA a confirmat semnarea unui contract pentru lansarea, în 2024, a satelitului Lunar Pathfinder care va furniza servicii de comunicații în jurul Lunii.

Mai Mult
20.12

Una dintre consecințele imediate ale schimbărilor climatice este reprezentată de creșterea nivelului mării, fapt evidențiat și de liderii națiunilor insulare în cadrul summitului COP26.

Mai Mult
20.12

Telescopul spațial James Webb (Webb) este proiectat pentru a răspunde întrebărilor fundamentale despre Univers, iar lansarea lui este confirmată pentru data de 24 decembrie, la ora 12:20 GMT / 13:20 CET (14:20 ora României).

Mai Mult
17.12

Sonda Trace Gas Orbiter a misiunii ExoMars (ESA/Roscosmos) a observat cantități semnificative de apă în mijlocul sistemului de canioane al lui Marte, Valles Marineris.

Mai Mult