Cautare

    WEBMAIL    |    Intranet    |    Site Map

 

 

25.07

Agenția Spațială Română (ROSA), cu sprijinul Ministerului Cercetării, Inovării și Digitalizării, organizează joi, 28 iulie 2022, de la ora 16:00, un InfoDay privind modul în care entitățile din România pot participa la programele Agenției Spațiale Europene (ESA). Întâlnirea va avea loc la Institutul Național de Statistică –  INS, sala Amfiteatru-Parter, Bulevardul Libertății 16, București.

Mai Mult
18.07

În perioada 6-8 iulie 2022, la Observatorul astronomic din Cluj-Napoca, a avut loc conferința „Theory, Observations and Data Processing in Astronomy, Astrophysics, Space and Planetary Sciences“.

Mai Mult
12.05

În perioada 16-19 mai are loc evenimentul „Spațiu și Securitate pentru Europa de Est. România — 10 ani în Agenția Spațială Europeană”, organizat de Agenția Spațială Română (ROSA). Evenimentul cuprinde două zile de conferință (16-17 mai) și patru zile de expoziție (16-19 mai) și aduce la un loc cei mai importanți actori din cercetare, mediul academic și industrie spațială din România, precum și reprezentați la nivel european, precum Comisia Europeană și Agenția Spațială Europeană (ESA).

Mai Mult
06.04

În perioada 21-23 martie 2022 Agenția Spațială Română (ROSA) în parteneriat cu Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca (UTCN) au organizat Școala de Iarnă „Obiecte și fenomene în spațiul extraatmosferic: monitorizare și evaluarea riscurilor”.

Mai Mult
08.12

Președintele Agenției Spațiale Române (ROSA), Dr. Fiz. Marius-Ioan Piso, este unul dintre membrii juriului ediției din București a EBEC (European BEST Engineering Competition), care va avea loc în perioada 11-12 decembrie la Universitatea Politehnica București.

Mai Mult