Cautare

    WEBMAIL    |    Intranet    |    Site Map

 

 

22.10

Agenția Spațială Română (ROSA) vă invită să participați la cel de-al doilea CASSINI Hackathon, ce se desfășoară și în România, în București, în perioada 5-7 noiembrie 2021, atât fizic cât și online. Termenul limită pentru înscrierea proiectelor este 29 octombrie 2021.

Mai Mult
12.10

Agenția Spațială Română (ROSA) a semnat un acord de parteneriat cu Universitatea de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” din București (UMFCD) în vederea inițierii, dezvoltării și susținerii domeniului Medicină Spațială. Colaborarea are drept principală componentă crearea unui cadru educațional și de cercetare inovare în scopul alinierii la strategia națională și europeană privind Medicina spațială. 

Mai Mult
28.09

Agenția Spațială Română (ROSA) vă invită să participați la ediția din 2021 a Campionatului Mondial de Rachetomodelism, pentru seniori și juniori, un eveniment organizat de către Federația Română de Modelism în colaborare cu Consiliul Municipal Buzău și Asociația Județeană de Modelism Buzău. Campionatul va avea loc în perioada 2 octombrie - 8 octombrie 2021, în Buzău, România.

Mai Mult
06.08

Agenția Spațială Română (ROSA) și Academia Internațională de Astronautică (IAA) au organizat în perioada 5 – 6 august 2021 cea de-a zecea ediție a Conferinței dedicate Sistemelor Spațiale ca Infrastructuri Critice. Evenimentul a avut loc în format hibrid în Delta Dunării, România.

Mai Mult
14.05

Pe 14 mai 1981, România trimitea primul cosmonaut în spațiu, devenind cea de-a 11-a țară din lume care reușea acest lucru. O serie de evenimente au loc în această perioadă pentru a marca acest moment istoric și a aniversa 40 de ani de la zborul cosmonautului Dumitru-Dorin Prunariu în spațiu.

Mai Mult