Cautare

    WEBMAIL    |    Intranet    |    Site Map

 

 

Preşedinte ROSA

Preşedinte al Agenţiei Spaţiale Române (ROSA) din anul 2004 şi, totodată, director executiv al instituţiei începând cu 1995, Marius-Ioan Piso, doctor în fizică, coordonează activitatea Agenţiei pe trei direcţii strategice.

Air Max 90 Hypfuse

Programul STAR

Programul de Cercetare, Dezvoltare şi Inovare STAR asigură suportul naţional pentru implementarea Acordului dintre România şi ESA, privind aderarea României la Convenţia ESA.

Air Precision 2017

Centre de Competență

Centrele de Competenţe în Tehnologii Spaţiale au scopul de a creşte competitivitatea şi vizibilitatea internaţională a ştiinţei şi tehnologiei în domeniul spaţial din România.

Air Zoom Pegasus EM

Industria Spațială Din România

Entități din sectorul economic din România care activează în domeniul spațial.

Air Jordan XX9 Low

Cercetarea Spațială Din România

Comunitatea științifică din România care desfășoară proiecte de cercetare-dezvoltare și tehnologice în domeniul spațial.

Ropa y zapatillas de running para mujer

ESERO ROMÂNIA

Biroului European de Resurse pentru Educație Spaţială — ESERO România folosește fascinaţia domeniului spaţial pentru a încuraja predarea şi învăţarea de materii STEM.

Kobe 11 ELite Glowing

ESA

ESA este o organizaţie internaţională cu 22 state-membre, a cărei misiune este să elaboreze și implementeze programul spaţial european. România este stat-membru din anul 2011.

Air Max

ITT

Lista invitațiilor de participare la licitații organizate de ESA în vederea alocării unui contract. Invitațiile conțin descrierea pe scurt a proiectului, precum și cerințele tehnice, administrative și contractuale.

Air Max 90 YEEZY 2 SP

Raport Spațial

Raportul anual ROSA prezintă activitatea României în domeniul spațial, precum și o listă a entităților de cercetare-dezvoltare și tehnologice care activează în acest sector.

Nike Sneakers