Cautare

    WEBMAIL    |    Intranet    |    Site Map

 

 

One ESA: o călătorie interactivă la sediile ESA

08 Iulie 2022

Agenția Spațială Română (ROSA) vă invită să descoperiți broșura One ESA, disponibilă și în variantă online. Această publicație interactivă explorează sediile ESA și modul în care acestea colaborează în cadrul misiunilor spațiale europene.

Broșura One ESA există atât în format tipărit, cât și într-un format interactiv, care poate fi citit pe computerul dumneavoastră desktop, laptop, tabletă sau telefon.

Aflați despre modul în care ESA planifică misiunile științifice, menține planeta noastră în siguranță, ne ține conectați și dezvoltă lansatoare de rachete europene, puternice și eficiente.

Fiecare dintre cele nouă unități și sedii ale ESA este un centru de excelență pentru activități specifice și toate sunt interconectate pentru a sprijini misiunile ESA.. Elementele interactive ale acestei publicații online vă permit să vă testați cunoștințele despre fiecare locație ESA cu ajutorul butoanelor "Știați că?".

Această versiune interactivă este menită să lărgească aria de acoperire a broșurii One ESA  și să o facă ușor accesibilă unui public mai larg și mai global. Linkul poate fi distribuit online, oferind o introducere interactivă, cu un design colorat, a misiunilor și sediilor ESA.

Citiți mai multe aici.

Credit imagine: ESA