Cautare

    WEBMAIL    |    Intranet    |    Site Map

 

 

Stagii pentru studenți la ESA

10 Decembrie 2020

Agenția Spațială Română (ROSA) îi invită pe studenți să se înscrie la stagiile disponibile în cadrul ESA. Durata stagiilor este între trei și șase luni, iar domeniile care oferă aceste oportunități sunt: inginerie, știință, IT, științe ale naturii/științe sociale, afaceri și servicii de administrare.

Oportunitățile oferite în acest an pot fi regăsite pe site-ul de recrutare. Tot ce trebuie să facă studenții este să își creeze profilul de candidat, să își încarce CV-ul și să adauge o scrisoare de intenție pentru a aplica la aceste posturi.

Datorită incertitudinilor cauzate de pandemia COVID-19, anul acesta se va face o excepție iar programul de internship se va desfășura de la distanță. În cazuri foarte rare se vor face excepții (de exemplu, unde este esențial accesul la un laborator), restul cursurilor se vor ține la locație. Altfel spus, studenții selectați pentru internship vor lucra de acasă, remote. Aceștia vor avea un profesor tutore de la ESA care îi va întâmpina și îi va îndruma virtual, și care îi însoți pe toată durata internship-ului, cu ajutorul instrumentelor digitale.

Pentru a aplica, candidații trebuie să fie studenți, de preferat în ani terminali de masterat (sau echivalent) și să fie cetățeni al unui stat membru al ESA. Studenții sunt sfătuiți să își selecteze oportunitatea cea mai potrivită nivelului lor de pregătire și intereselor educaționale.

Pentru a afla mai multe detalii despre aceste oportunități, vă rugăm să accesați acest link.

Credit imagine: ESA/CNES/Arianespace/Optique vidéo du CSG - JM Guillon